Konfirmasjon 2022

Velkommen til konfirmasjon i kirken! Både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig er velkommen som konfirmant.

Her kan du melde deg på til konfirmasjon 2022

I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre – uansett hvilket utgangspunkt du har. Som konfirmant får du mange nye opplevelser, og du får lære mer om Gud og deg selv.

Det er en glede å kunne invitere deg til å delta i konfirmantopplegget Kirken i Lunner har å tilby.

Vi har to alternativ du kan velge mellom:

1.  VÅRKONFIRMASJON, 5. JUNI 2022
  • Oppstart uken før høstferie
  • Presentasjonsgudstjeneste for konfirmantene
  • Undervisning etter skoletid
  • Delta i Fasteaksjonen

• Weekend i Håkons hall, Lillehammer, første del av februar sammen med flere hundre andre ungdommer. Mange spennende aktiviteter i og rundt Lillehammer.
  • Konfirmasjonsdag søndag 5. juni, kl. 11 i Lunner kirke og kl. 13 i Grua kirke

2. HØSTKONFIRMASJON, 28. AUG. 2022

• Oppstart i mars etter vinterferien
  • Presentasjonsgudstjeneste for konfirmantene
  • Lørdagsseminarer utover vinteren.
  • Delta i Fasteaksjonen
  • En ukes leir i Kragerø i begynnelsen av august. Mange spennende aktiviteter på land og til vanns ved Kragerø.
  • Konfirmasjonsdag søndag 28. august, kl. 11 i Lunner kirke og kl. 13 i Grua kirke.

Det kan bli konfirmasjon på lørdagen både på vår og høst, men det avhenger av hvor mange konfirmanter det blir på hvert opplegg.

DET VIL BLI TO LIKE INFORMASJONSMØTER torsdag 9. september

Du kan velge imellom:

Torsdag 9 september 2021 kl.18, Lunner kirke eller kl.19.30, Grua kirke.

SE MER INFO:

Facebookgruppene våre:

Vårkonfirmanter 2022 LGH

Høstkonfirmanter 2022 LGH

Sjekk informasjon som blir lagt ut her.

E-post: post.lunner@kirken.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som konfirmant!

Stian K. Elysian, sokneprest i Grua/Harestua

Mari Mikkelsen Western, sokneprest i Lunner