Opplev Okkenhaug & Nygård Duo i Lunner kirke


Velkommen til en magisk konsert med Karin Okkenhaug og Hermund Nygård i Lunner kirke lørdag 25.november!

Skienjenta Karin startet sin musikalske vei i et barnekor og senere ble hun en del av Oslo Gospel Choir. Karin har sunget duett med Bjørn Eidsvåg og Lars Lillo Stenberg, samt koret mange artister som Dance with a Stranger, Jarle Bernhoft, Carola og Lewi Bergerud.

Heldigvis tok hun skrittet helt ut etter at hun fylte 40 år og ga ut to egne album med norske tekster. Hun er en varm historieforteller som formidler livet og mellommenneskelige forhold. Hun har låta Tid som er den offisielle Skravlekopplåta. Skravlekopp ønsker at vi skal gjøre oss mer tilgjengelig for hverandre og skape gode menneskemøter.

Sammen med Iver Olav Erstad skrev hun dåpssalmen Kjære Gud, i dine hender som de vant en konkurranse med i 2020. Salmen får vi høre på konserten.

Hermund vokste opp som yngstemann i en musikalsk familie i Råde og inntok trommesettet tidlig. På ungdomsskolen skrev han særoppgave i musikk om jazzgruppa The Real Thing og ante lite om at han selv skulle slite ut mange trommestikker og smokinger som trommeslager i gruppa. Han var ferdig utdannet trommeslager ved jazzlinja i Trondheim i 2005 og har spilt i utallige band. I dag spiller han bl.a i bandet til Hilde Louise Asbjørnsen og sammen med Petter Wettre.

Våren 2021 tok Karin kontakt med Hermund og lurte på om han spilte mer enn trommer. Svaret var ja og resultatet har blitt mange konserter på kryss og tvers i Norge.

De har med seg et lite lass av instrumenter og inspirert av jazz, vise, pop og impro gir de en leken og musikalsk konsert med nydelige tekster man kan kjenne seg igjen i.

Dette blir en varm opplevelse inne i kirken med mulighet for noen musikalske overraskelser i kontrast til senhøstkvelden ute.

Velkommen!

Billetten koster 250.-. Billetter får du kjøpt på ticketmaster.no via denne lenken, eventuelt send sms til 93298467.

Tilbake