Leie av lokaler til selskap, minnesamvær m.m.


Trenger du et sted å feire dåp eller konfirmasjon eller avholde minnesamvær? Eller kanskje barnebursdag eller 50-årslag? Avholde et møte i en forening eller styre? Vi har aktuelle lokaler både i Grua kirke, ved Lunner kirke og på Roa!

 

Fine lokaler til utleie!

I Grua kirke har vi en menighetssal separat fra kirkerommet. Der er det plass til å dekke bord til opptil 40 personer, og kjøkkenet har service, bestikk, kaffetrakter, kjøleskap, ovn og oppvaskmaskin. Rommet har også TV-skjerm, om det er ønskelig å bruke. Leien av menighetssalen for en ettermiddag/kveld er kr 1000.

Ved Lunner kirke har vi en kirkestue. Der kan man dekke bord til opptil 40 personer, og kjøkkenet har service, bestikk, kjøleskap, stor kaffetrakter, ovn og oppvaskmaskin. Rommet har også TV-skjerm, om det er ønskelig å bruke. Leien av kirkestua for en ettermiddag/kveld er kr 1000.

Ved avkjøringen til Lunner kirke ligger Heimly, som eies og driftes av Lunner Normisjon. Heimly kan også leies til minnesamvær og andre samlinger. Det er plass til opptil 100 personer på Heimly. Hele huset kan leies for kr 2800, kun storsalen for kr 1900, eller lillesal + kjøkken for kr 1500. Kontakt Kirkekontoret for flere detaljer om og for booking av Heimly.

Kirkekontoret flyttet i september i år til Garveriet på Roa og holder til i 2 etasje (overfor Kreativ Spire), og møterommet der kan leies. Rommet har plass til minst 12 personer, og kjøkkenet har service, kjøleskap og oppvaskmaskin. Med leien følger også en automatisk kaffemaskin med ulike valgmuligheter. Lokalene har trådløst nettverk og TV-skjerm man koble seg på. Det er elektrisk trappeheis opp til 2. etasje for rullestolbrukere eller andre besøkende med behov for bistand. Prisen for leie av møterommet for en ettermiddag/kveld er kr 500 for korte møter (under 2 timer), og kr 750 for lengre møter/samlinger.

Tilbake